Veelgestelde Vragen

Wat kost het om een artikel te bedrukken?

De kosten voor bedrukken zijn € 8 per
ontwerp met een max afmeting van 30
cm x 30 cm.

Voor elk dezelfde ontwerp bedrukking van 10
cm x 10 cm betaal je € 2.

Voor bedrukking op mouwen betaal je € 2
per bedrukking

 

Let op: Voor textielbedrukking is de minimale grootte voor letters of logo’s een hoogte van 1 cm en een lijndikte van minimaal 2 mm.

Hoe moet ik mijn bestanden aanleveren?

Om de beste kwaliteit te garanderen, je bestelling snel te kunnen verzenden en om de kosten laag te houden, is het belangrijk dat je je bestanden in het juiste formaat aanlevert. Als vector bestand (EPS, PDF, AI) met een CMYK kleur.

Let op: Voor textielbedrukking is de minimale grootte voor letters of logo’s een hoogte van 1 cm en een lijndikte van minimaal 2 mm.

Je kunt je ontwerp online uploaden of het naar info@kledingamigos.com mailen.

Klik hier om onze Vector PDF te downloaden die al je vragen beantwoordt!

Klik hier om onze RGB / CMYK PDF te downloaden die al je vragen beantwoordt!

Is er een minimum aan te bestellen artikelen?

Graag attenderen we je er op dat we op de website een minimale afname hanteren van 5 stuks. Dit kunnen verschillende producten op de website zijn, als de totaliteit maar uit komt op 5 stuks. Mocht je verder nog vragen hebben, dan kun je uiteraard contact met ons opnemen.

Hoe snel wordt mijn bestelling afgedrukt en verzonden?

Wij streven ernaar om bestellingen binnen 5 – 12 werkdagen te verwerken en te verzenden, en vaak kunnen we ook grotere aantallen snel afhandelen en verzenden. Hoe snel we een bestelling afhandelen en verzenden hangt echter af van de tijd die de vervoerder nodig heeft om de bestelling te bezorgen.

Heb je een spoedbestelling?

Neem hiervoor contact met ons op. Omdat we de productie in eigen huis doen, kunnen we snel schakelen en snel leveren. We houden rekening met eventuele deadlines en zijn flexibel als het gaat om het meedenken over je bestelling en om het snel te verzenden als dat nodig is.

Krijg ik na mijn bestelling een voorbeeld van mijn definitieve ontwerp?

Bij elke bestelling ontvang je een digitale proefdruk. Ons ontwerpteam beoordeeld jouw bestelling en zorgt ervoor dat het druk klaar wordt gemaakt. Bij eventuele vragen nemen we contact met je op. Je ontvangt uiterlijk 48 uur na het plaatsen van de bestelling een proefdruk. Zodra de proefdruk is goedgekeurd gaan wij meteen aan de slag!

Let op: Dit geldt alleen op werkdagen. Zodra je een bestelling plaatst in het weekend, duurt het ca. 2 dagen voordat je een proefdruk ontvangt.

Opmerking: Bij het plaatsen van een eerder gedrukte bestelling ontvang je geen nieuwe proefdruk.

Wat is een vectorbestand?

Een vector bestand is een grafische afbeelding die oneindig vergroot of verkleind kan worden zonder dat er kwaliteitsverlies optreed.
Dit komt doordat de afbeelding is opgebouwd uit vectoren in plaats van pixels. Vectoren zijn paden die bestaan uit een begin- en eindpunt met daartussen een lijn, golf, cirkel of een andere vorm.

Bij voorkeur ontvangen wij een EPS, AI of PDF bestand.

Klik hier om onze Vector PDF te downloaden die al je vragen beantwoordt!

Kan ik mijn bedrukte producten retourneren?

Wij maken producten volgens jouw specificaties aan de hand van een proefdruk. Deze producten kunnen niet geretourneerd worden, behalve als ze niet voldoen aan de gemaakte afspraken. Een proefdruk die door jou goedgekeurd is, is leidend in dit geval.

Wat zijn de wasvoorschriften voor bedrukte kleding?

Klik hier om onze wasvoorschriften PDF te downloaden!

Als je deze wasvoorschriften volgt, zal je zo lang mogelijk plezier hebben van je gepersonaliseerde kleding. We raden aan om de kleding eerst te wassen voordat je het gaat dragen.

 

Waarom wordt er bij full colour drukwerk altijd gebruik gemaakt van CMYK kleuren?

CMYK werkt op een compleet andere manier dan RGB. Deze kleurmodus gebruikt subtractieve kleuren: cyan, magenta, geel en key. Key wordt in dit geval gebruikt als een ander woord voor zwart.

Als je iets geprint moet hebben, moet je je ervan bewust zijn dat de drukwereld in de CMYK-modus werkt.

Klik hier om onze RGB / CMYK PDF te downloaden die al je vragen beantwoordt!