Wanneer we denken aan bedrukte kleding, denken de meesten van ons meteen aan promotionele T-shirts of bedrijfskleding. Maar de wereld van kledingbedrukking is veel uitgebreider en diverser dan je op het eerste gezicht zou denken. Bij Kleding Amigos zijn we trots op onze veelzijdigheid en de verscheidenheid aan diensten die we aanbieden.

Kleding Amigos is gevestigd in het Brabantse Veghel en heeft in het afgelopen jaar al een groot klantenbestand opgebouwd met onder andere Café’s in Eindhoven en omgeving. 

Lees verder om te ontdekken waarvoor je allemaal terecht kunt bij Kleding Amigos!

1. Bedrijfskleding

Een goede merkidentiteit begint met uniformiteit en herkenbaarheid. Bij Kleding Amigos bieden we oplossingen voor ‘professionele bedrijfskleding bedrukken’. Of het nu gaat om elegante polo’s, duurzame jassen, of functionele werkkleding, wij zorgen ervoor dat jouw medewerkers je merk op de meest professionele manier vertegenwoordigen.

2. Evenementen en Promoties

Evenementen zijn momentopnamen waarbij je merk in de schijnwerpers staat. Wanneer je denkt aan ‘kleding voor evenementen bedrukken’, visualiseer dan een zee van mensen die jouw boodschap dragen. Van muziekfestivals tot bedrijfsevenementen, wij zorgen ervoor dat jouw merk overal opvalt.

3. Persoonlijke Projecten

Elk persoonlijk project heeft een verhaal. Misschien wil je een uniek cadeau geven of een individuele stijl uiten. Bij Kleding Amigos brengen we elk verhaal tot leven, met die speciale persoonlijke touch die jouw kledingstuk uniek maakt.

4. Sportteams en Verenigingen

Elk sportteam, of het nu gaat om voetbal, basketbal, of dans, heeft een identiteit. Wanneer je zoekt naar ‘sportkleding bedrukken’, visualiseer dan jouw team dat schittert in uniformen die zowel hun passie als hun professionaliteit uitdragen.

5. Limited Editions en Collecties

Voor modeontwerpers of een nieuwe brand willen lanceren, bieden we oplossingen op maat. Van stijlvolle designs tot exclusieve stoffen; je kunt rekenen op Kleding Amigos voor topkwaliteit en innovatie.

6. Innovatieve DTF Printtechnologie

In de constant evoluerende wereld van printtechnologieën is DTF onze nieuwste trots. Voor levendige kleuren, duurzaamheid en haarscherpe details is onze DTF-technologie de toekomst van kledingbedrukking.

 

Kleding Amigos BRINGS YOUR IDEAS TO LIFE! 

Of je nu een groot bedrijf vertegenwoordigt, een creatieveling bent op zoek naar personalisatie, of gewoon iets unieks en speciaals wilt, Kleding Amigos is hier voor jou. BRINGING YOUR IDEAS TO LIFE!